Påmelding

Ved påmelding må utøver registreres på Min Idrett via minidrett.no. Trykk på knappen under for informasjon om hvordan dette gjøres  

  

På grunn av korona og maks antall på 20 deltakere per kurs er det dessverre ikke mulig å bare møte opp på kurs denne sesongen.

Det er fortsatt mulighet for prøvetime. Gi beskjed før oppstart og få bekreftet plass i forkant. Send klubben/ Eldbjørg gjerne en melding eller mail

2. Deretter må medlemskapet registreres 

Innmeldingsløsningen - Hvordan registrere sitt medlemskap i klubben?

1. Følg lenken: 

2. Trykk logg inn og benytt din Idrettens-ID. Dersom du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, så trykker du «Glemt brukernavn/passord» og følger instruksjonene som kommer opp. Dersom du er sikker på at du ikke har egen Idrettens-ID, velg «ny bruker».

3. Når logget inn får du mulighet til å velge «Jeg skal bli medlem» eller «Barnet mitt skal bli medlem». Velg det som passer. Du kan gjøre om valget og/eller legge til flere barn senere i prosessen. Velger du å legge til barnet ditt, så må du registrere fornavn, etternavn og bekrefte fødselsnr. Deretter blir du bedt om å hake av for at du har forstått medlemsforpliktelsene som medlem av en norsk idrettsklubb.

4. Velg «Fortsett».

5. Du blir bedt om å bekrefte medlemskapet. Trykk «Fullfør». Du får også på denne siden muligheten til å legge til flere personer.

3. Betaling

I år blir betaling i to omganger. Først treningsavgift der dere også melder dere skriftlig på kurset, velg fanen

"PÅMELDING" og velg kurs.

Dette skal gjøres via isonen:

Klubbmedlemskap for hele 2021 på 100,- for barn, hiphop, dansemix, støttemedlemmer, og styremedlemmer kommer på mail/faktura noe senere. 200,- for konkurranse/freestyle/slow dansere.