Påmelding

Ved påmelding må utøver registreres på Min Idrett via minidrett.no. Trykk på knappen under for informasjon om hvordan dette gjøres  

dsc_0370.jpg

  

På grunn av korona og maks antall på 20 deltakere per kurs er det dessverre ikke mulig å bare møte opp på kurs denne sesongen.

Det er fortsatt mulighet for prøvetime. Gi beskjed før oppstart og få bekreftet plass i forkant. Send klubben/ Eldbjørg gjerne en melding eller mail

2. Deretter må medlemskapet registreres 

Innmeldingsløsningen - Hvordan registrere sitt medlemskap i klubben?

1. Følg lenken: 

2. Trykk logg inn og benytt din Idrettens-ID. Dersom du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, så trykker du «Glemt brukernavn/passord» og følger instruksjonene som kommer opp. Dersom du er sikker på at du ikke har egen Idrettens-ID, velg «ny bruker».

3. Når logget inn får du mulighet til å velge «Jeg skal bli medlem» eller «Barnet mitt skal bli medlem». Velg det som passer. Du kan gjøre om valget og/eller legge til flere barn senere i prosessen. Velger du å legge til barnet ditt, så må du registrere fornavn, etternavn og bekrefte fødselsnr. Deretter blir du bedt om å hake av for at du har forstått medlemsforpliktelsene som medlem av en norsk idrettsklubb.

4. Velg «Fortsett».

5. Du blir bedt om å bekrefte medlemskapet. Trykk «Fullfør». Du får også på denne siden muligheten til å legge til flere personer.

dsc_0320.jpg