KORONA situasjonen for Dance4fun.

Dessverre har vi måtte stenge studio og avlyse alle dansekurs grunnet samfunnssituasjonen. Vi har avlyst danseshow 24/25 april. Vi trenere gir diverse dansetips til våre elever via våre facebook sider. Dance4fun klubb side:). dance4fun: konkurranseforum og vår instagram konto. Legg deg gjerne til disse siden.

Vi håper å starte opp igjen senere på våren å fortsette der vi slapp. Foreløpig vet vi ikke når vi får åpne. Studio har i denne perioden løpende utgifter, og vi mister inntekt som vi vanligvis hadde fått fra bl.a avsluttninger/show. Vi har ikke mulighet til å refundere treningsavgift denne sesongen.Takk for at dere alle viser forståelse og tålmodighet i denne situasjonen.

GOD PÅSKE hilsen styret og trenere i Dance4fun. Vi savner dere!


Utvalgt innlegg
Posts are coming soon
Stay tuned...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags